Herenstraat Rhenen

Rhenen ligt aan de noordoever van de Nederrijn; aan de overkant van de Rijn bevindt zich het dorp Kesteren. Via een brug is de stad met de Gelderse Neder-Betuwe verbonden. De plaatselijke voetbalclub genaamd Candia ’66 bestaat in 2016 50 jaar.

Rhenen ligt op de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug. De oostelijk gelegen en tot de gemeente behorende Grebbeberg is de laatste heuvel van deze stuwwal, alvorens deze overgaat in de Gelderse Vallei. Andere heuvels in de gemeente Rhenen zijn de Elsterberg, Prattenburgse Berg, Sparreboomsche Berg, Buurtsche Berg, Paasheuvel, Thymse Berg, Koerheuvel, Donderberg en de Laarschenberg.

Via het op het grondgebied van de oostelijke buurgemeente Wageningen gelegen Opheusdense Veer bestaat er een bootverbinding over de Nederrijn met het dorp Opheusden.

De Herenstraat is de verkeersader van de stad. Alle verkeer naar Elst, Veenendaal, Achterberg en andere omliggende plaatsen wordt door deze straat geleid. Krelo BV heeft in het project “Herenstraat Rhenen” Veel op maat gemaakte zinken deklijsten aangebracht. Deklijsten zijn kwalitatief vele malen beter dan een aluminium daktrim. Een zinken of koperen deklijst ligt als een “paraplu” over de dakrand en daardoor is de kans op lekkage vrijwel nihil.

na2

 

Fotoalbum vooraf

 

Fotoalbum na:

Heeft u vragen over dit project of benieuwd naar uw eigen project? Wilt u misschien een prijsopgave? Wij staan graag voor u klaar! 026- 44 55 089 of zie onze contact informatie pagina.