Dakwerk

Heeft u lekkage aan uw dak? Of wilt u misschien uw complete dakbedekking laten vervangen? Dan staan wij graag voor u klaar. Krelo installatiebureau kan putten uit meer dan 40 jaar ervaring en heeft specialisten in dienst die voor een scherpe prijs een knap stuk vakmanschap leveren.

dak1

Het is van enorm belang om voor de juiste dakbedekking te kiezen. Hierbij zijn de ondergrond en verblijfsruimte een belangrijke factor. Om uiteindelijk de juiste keuze te maken zullen wij vooraf ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken.

 

 

 


Bitumen

In veel gevallen maken wij gebruik van Bitumen. Bitumen is een natuurlijk product wat zonder tussenkomst van de mens geproduceerd wordt door de natuur. Teer en bitumen vertonen grote overeenkomsten. Zo hebben beide producten de eigenschappen van een vaste stof maar worden bij verhitting een vloeibaar. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de vloeibaarheid. Een geweldige eigenschap van Bitumen is dat het ook nog eens geluidsisolerend werkt.

afgewerkt met een zinken deklijst

afgewerkt met een zinken deklijst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een nette afwerking
Bij het vervangen of repareren van uw dakbedekking hoort ook een nette afwerking hiervan. Krelo installatiebureau gebruikt hiervoor onder andere een alluminium daktrim of zinken deklijst.

Voor welke dakbedekkingen kunt u bij ons terecht?

  • Alle platte daken;
  • Dakkapellen;
  • Schuren of garage’s;
  • Wel of niet beloopbaar;
  • Lichtkoepels of straten;

Kortom, voor een professionele reparatie, vervanging of nieuwe aanleg van uw dagbedekking bent u bij installatiebureau Krelo aan het juiste adres!

contact