Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud. Bij Krelo weten we daar alles van. Krelo Installatietechniek is al meer dan 40 jaar uw lokale specialist in Arnhem. Wij verzorgen het onderhoud op uw cv-ketel en repareren bij een defect. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de vervanging van uw oude cv-ketel door een nieuwe, lichtere en zuinigere ketel. Krelo is de cv-installateur Arnhem

De cv-ketel zorgt voor een comfortabele warmte in uw woning en natuurlijk voor een heerlijk warme douche. Door een periodiek onderhoud voorkomt u dat uw cv-ketel onnodig roest of verslijt. Na enige tijd is het zelfs mogelijk dat de cv-ketel ontregelt raakt. Het resultaat is storingen of onnodig hoog gasverbruik.

Alle centrale verwarmingswerkzaamheden:

 1. Cv-ketel aanschaf, aankoop;
 2. Cv-ketel installatie
 3. Cv-ketel vervangen
 4. Cv-ketel onderhoud
 5. Cv-ketel reparatie / storing
cv ketel installateur arnhem

Cv-ketel aanschaf / vervangen

..

Cv-ketel installatie

..

Cv-ketel storing of reparatie Arnhem?

 • Is de waterdruk tussen 1,5 en 2 bar?
 • Staat de gaskraan open?
 • Heeft uw cv-ketel een waakvlam? Indien het antwoord ja is: brandt deze?
 • Kunt u een reset knop vinden op de cv-installatie?

Heeft u storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u een aantal belangrijke stappen doorlopen voordat u ons belt. Meer informatie over het verhelpen van een cv-ketel storing of defect vindt u via de cv-ketel storingspagina.

Cv-ketel onderhoud Arnhem

Wilt u graag gebruik maken van een periodiek onderhoud aan uw cv-installatie dan plannen wij die graag voor u in. Krelo installatie bewaakt uw twee-jaarlijkse agenda en zo is de kans op storingen gering.

Neem contact op

  Uw naam *

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht