Geberit Group, met hoofdkantoor in Zwitserland, is producent van sanitairproducten. Het assortiment omvat badkamerkeramiek, sanitair- en leidingsystemen. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Geberit producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd van kwalitatieve, duurzame materialen en vormen de perfecte balans tussen elegant design en uitstekende functionaliteit. De producten kunnen toegepast worden in nieuwbouw, maar ook bij renovaties en modernisering. U belt Krelo BV voor Geberit Arnhem.

Het productienetwerk van Geberit omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland, waar Caspar Melchior Albert Gebert het bedrijf in 1874 oprichtte. Het Nederlandse verkoopkantoor inclusief opleidingscentrum ligt in Nieuwegein en in Arnhem wordt de Geberit collectie verkocht en geïnstalleerd door Krelo Installatietechniek BV.

Geberit in Arnhem? Natuurlijk bij Krelo!

Met meer dan 12.000 medewerkers, in meer dan 50 landen, streeft Geberit ernaar haar klanten innovatieve en duurzame kwaliteitsproducten met een lange levensduur te bieden. Geberit is trots op het buitengewone innovatievermogen van het bedrijf dat wordt ondersteund door het brede scala aan onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van de Geberit Group. Klanten kunnen erop vertrouwen dat nieuwe producten niet alleen aan alle eisen voldoen, maar ook aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Sphinx is GEBERIT te koop via Krelo Arnhem

Als toonaangevend bedrijf in de Europese sanitairbranche zet Geberit zich in voor de continue doorontwikkeling van sanitairproducten, productieprocessen en distributiemethodes. Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en hedendaags comfort in de badkamer.

Met de verwerving van Sanitec in 2015 en de daarmee gepaard gaande overname van een groot aantal keramiekmerken, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. Om in de toekomst zakelijke doelgroepen en consumenten nog beter en efficiënter te kunnen bedienen, zijn de merken Keramag en Sphinx geïntegreerd in het merk Geberit.

 • Aquaclean
 • WC oplossingen
 • Duofresh
 • Douche afvoeren
 • Inbouwreservoirs
 • Opbouwreservoirs
 • Bedieningsplaten
 • Vlotterkranen, spoelventielen
 • Kranen
 • Wastafeloplossingen
 • Sifons
 • Baden en badafvoeren

Installatiebureau Krelo BV is een erkend installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service! Wij zijn volledig gecertificeerd op gas- en watergebied. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van gas, water, sanitair, cv, zink, dak en ventilatie. Daarom maken wij geen verschil tussen de service bij het repareren van een kraan of het aanleggen van een complete installatie. Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg. Integendeel, wij lossen ze vakkundig voor u op, daarin ligt immers onze kracht. Ons bedrijf is thuis in zowel de particuliere- als de zakelijke markt.

Wilt u advies of samen met ons de mogelijkheden ten aanzien van Geberit bekijken? Bel dan 026 44 55 089

Andere activiteiten van Krelo:

 1. Installatietechniek
 2. CV ketel installatie & onderhoud
 3. Dakwerk
 4. Loodgieter
 5. Verwarmingsinstallateur

Neem contact op

  Uw naam *

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht

  Installatiebureau Krelo Arnhem