Ze noemen ons ook wel ‘dé loodgieter van Arnhem en omstreken‘. Lood, zink en koper worden gebruikt om waterdichte afsluitingen te maken. Wij werken nog met plezier met deze materialen en onze monteurs kennen de kneepjes van het vak. Uiteraard werken we ook met moderne kuststoffen, het is maar net waar de situatie om vraagt.

bel ons

Met veel oog voor detail verzorgen wij het lood- en zinkwerk voor u. Ook komen wij graag voor reparatie en/of schoonmaken van uw dakgoot. Iets waar u waarschijnlijk niet dagelijks bij stil staat maar een vervuilde goot kan grote problemen veroorzaken. Vaak ontstaan lekkages met grote gevolgschade.

Deze problemen zijn te voorkomen door jaarlijks uw dakgoten en hemelwaterafvoeren te laten schoonmaken en controleren. Ons gratis advies is: maak uw dakgoot iedere twee jaar blad- en vuilvrij.

loodgieter arnhem

Wat doet een loodgieter in Arnhem?

Het werk van een loodgieter bestaat in de basis uit het repareren en aan- en verleggen van leidingen. Daarnaast lossen wij problemen op en onderhouden wij leidingen. De werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in

 1. Reparatiewerkzaamheden
 2. Onderhoudswerkzaamheden
 3. Installatiewerkzaamheden

Alles wat met water, gas, riool, ventilatie en verwarming te maken heeft. Wij repareren een defecte stortbak of leggen uw centrale verwarming aan. Wij installeren, onderhouden en repareren.  

1. Reparatie Loodgieter
Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Een spoelbak die maar blijf doorlopen. De afvoer van de wastafel die verstopt is of de dakgoot die lekt. ’s Winters zijn er natuurlijk de Cv-ketels die het opeens laten afweten. Het is goed om te weten dat u dan de hulp kunt inroepen van een loodgieter van Krelo in Arnhem.

2. Installatie loodgieter
Installatie loodgieters voeren vaak opdrachten uit bij nieuwbouw of aan- en verbouwing van bestaande woningen. Er moeten dan nieuwe leidingen worden gelegd om die nieuwe badkamer of keuken te kunnen plaatsen. Onze loodgieters beschikken over alle certificaten, ervaringen en materialen en gereedschappen om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

3. Onderhoud loodgieter
Wij voorkomen liever dan dat we genezen. Hiermee bedoelen we dat we bij voorkeur preventief onderhoud inplannen om ervoor te zorgen dat u altijd een goed werkend systeem heeft. Denk bijvoorbeeld aan uw centrale verwarming. Door een keer per jaar preventief te onderhouden waarbij slijtage onderdelen worden vervangen is het altijd lekker warm in huis en kunt u heerlijk douchen. Ook afvoerleidingen vormen vaak een groot knelpunt. Er komt restafval en vet in terecht wat slecht wordt afgevoerd met verstoppingen en stank als resultaat. Onze loodgieters helpen u in dat geval.

Loodgieter Arnhem: gecertificeerd en ervaren

Onze project manager communiceert en schakelt gemakkelijk tussen diverse bedrijven en heeft door jarenlange ervaring veel kennis vergaard. Het projectmanagement van Krelo B.V. bestaat altijd uit een afweging van tijd en middelen waarin communicatie het sleutelwoord is. Onze projecten worden doorgaans vastgelegd in een projectplan.

De duur van onze projecten varieert van 1 dag tot enkele maanden. Bij aanvang zullen onze resources volledig gespecificeerd zijn, waardoor een goed beeld kan worden geschetst van onze prijs-kwaliteitverhouding.

De fasen waarin onze projecten worden opgedeeld zijn:

 1. Opname fase
 2. Onderhandel fase
 3. Realisatie fase
 4. Oplever fase

Mocht u vragen hebben over een project dan horen wij dat graag. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via 026 44 55 089. U kunt ook terecht op onze contactpagina. Krelo B.V. staat graag voor u klaar!

Piet Korf
Project Manager

Neem contact op

  Uw naam *

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht

  Installatiebureau Krelo Arnhem