Intergas is continu bezig met het verder ontwikkelen en vernieuwen van haar producten. Neem nu de gasgestookte HR-combiketels. Een uiterst betrouwbare en door de consument gewaardeerde warmtebron, die dankzij voortdurende technologische innovatie optimaal presteert. Intergas ketels zijn toonaangevend.

Intergas is al jarenlang toonaangevend producent van kwalitatief hoogwaardige gasgestookte ketels met een hoog rendement. En we zijn van plan om dit ook nog heel lang te blijven. Bent u op zoek naar een goede vervanger van uw huidige cv-ketel? Met een nieuwe HR-combiketel van Intergas bespaart u jaarlijks al gauw tussen de 15 en 20% op de stookkosten.

Over Intergas ketels

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht het bedrijf om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Oplossingen die gebaseerd zijn op objectieve data over het energieverbruik, zodat de consument de beste oplossing voor zijn woning kan kiezen. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar.

Geavanceerde oplossingen als volledig elektrisch en hybride toestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo zijn we voortdurend bezig om onze grenzen te verkennen en te verleggen. Ook in geografisch opzicht. We zijn actief van Coevorden tot Vancouver.

Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een enorm hoog rendement.

Installatiebureau Krelo BV is een erkend installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service! Wij zijn volledig gecertificeerd op gas- en watergebied. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van gas, water, sanitair, cv, zink, dak en ventilatie. Daarom maken wij geen verschil tussen de service bij het repareren van een kraan of het aanleggen van een complete installatie. Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg. Integendeel, wij lossen ze vakkundig voor u op, daarin ligt onze kracht. Ons bedrijf is thuis in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Andere merken:

 1. Remeha cv-ketels
 2. Nefit cv-ketels

Neem contact op

  Uw naam *

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht

  Installatiebureau Krelo Arnhem