De cv-ketels van Remeha behoren al jaren tot de beste van Nederland. Dat vertaalt zich terug in een laag verbruik en tevreden gebruikers. Daarnaast biedt Remeha zekerheid. Alle Remeha cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen zoals bijvoorbeeld een hybride warmtepomp. Krelo is jouw Remeha ketel installateur in Arnhem, Nijmegen en omstreken.

Moet je in de toekomst toch verplicht van het aardgas af, dan profiteer je met de GasLos Garantie van een gegarandeerde korting op een duurzaam systeem van Remeha. Bel 026 44 55 089 voor advies bij het vinden van een nieuwe cv-ketel die past bij jouw woonsituatie.

GasLos Garantie Remeha Ketel

Zekerheid bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel!

De manier waarop de energietransitie in Nederland vorm krijgt, is nog volop in ontwikkeling. Dat levert onzekerheid op. Maak ik nu de juiste? En wat als ik straks toch van het aardgas af moet? GasLos Garantie geeft je zekerheid zodat je nú kunt starten met verduurzamen. Moet je dan binnen 10 jaar toch van het aardgas af, dan krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem van Remeha dat past bij jouw woning.

Nooit meer een koude douche met een Remeha ketel

Remeha Connect bewaakt de prestaties van jouw cv-ketel

Remeha Connect is een online platform waarmee een installateur de prestaties van jouw cv-ketel op afstand in de gaten kan houden. Het systeem waarschuwt de installateur zodra er een storing dreigt. Een echte storing kan hiermee voorkomen worden. Zo heb je dus nooit meer een koude douche! Vraag jouw installateur of Remeha Connect ook in zijn pakket zit.

Uitstekende service

Uitgebreid netwerk van installateurs

Krelo heeft ruim 40 jaar ervaring met het installeren van centrale verwarming van Remeha. Wij kennen de Remeha ketels als geen ander en kunnen je alles vertellen over die nieuwe cv-ketel. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze veilig geïnstalleerd wordt. Bel 026 44 55 089

Lees meer over onze andere merken via:

Installatiebureau Krelo BV is een erkend installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service! Wij zijn volledig gecertificeerd op gas- en watergebied. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van gas, water, sanitair, cv, zink, dak en ventilatie. Daarom maken wij geen verschil tussen de service bij het repareren van een kraan of het aanleggen van een complete installatie. Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg. Integendeel, wij lossen ze vakkundig voor u op, daarin ligt onze kracht. Ons bedrijf is thuis in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Neem contact op

    Uw naam *

    Uw email-adres

    Uw telefoonnummer *

    Uw bericht

    Installatiebureau Krelo Arnhem