WISA Krelo Arnhem – World of Water

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voert WISA een compleet assortiment met onder andere spoelsystemen en toebehoren, keramiek, toiletzittingen en een wellness programma. Krelo Installatiebedrijf Arnhem is leverancier van het complete assortiment WISA artikelen.

WISA beschikt over een uitgebreid assortiment inbouwreservoirs voor een wancloset, toilet, urinoir, wastafel en andere elementen.

 • Inbouwsystemen
 • Keramisch sanitair
 • Bedieningspanelen
 • Toiletzittingen
 • Reservoirs
 • Aansluitmaterialen

Service & vragen

Heeft u vragen over WISA producten, over de installatie, de service of het onderhoud? Onze technische adviseurs beantwoorden deze graag. Gebruik het online formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons klantsupport team via: 026 44 55 089

Installatiebureau Krelo BV is een erkend installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap en service! Wij zijn volledig gecertificeerd op gas- en watergebied. Wij houden ons bezig met het ontwerpen en installeren van gas, water, sanitair, cv, zink, dak en ventilatie. Daarom maken wij geen verschil tussen de service bij het repareren van een kraan of het aanleggen van een complete installatie. Problemen gaan wij dan ook niet uit de weg. Integendeel, wij lossen ze vakkundig voor u op, daarin ligt immers onze kracht. Ons bedrijf is thuis in zowel de particuliere- als de zakelijke markt.

Installatiebureau Krelo Arnhem

Neem contact op

  Uw naam *

  Uw email-adres

  Uw telefoonnummer *

  Uw bericht

  Installatiebureau Krelo Arnhem