Dakdekker Nijmegen


Heeft u lekkage aan uw dak? Of wilt u misschien uw complete dakbedekking laten vervangen? Dan staan wij graag voor u klaar. Installatiebureau Krelo kan putten uit meer dan 40 jaar ervaring en heeft specialisten in dienst die voor een scherpe prijs een knap stuk vakmanschap leveren. Bent u op zoek naar dakdekker Nijmegen? Dan bent u bij Krelo aan het juiste adres.

Het is van enorm belang om voor de juiste dakbedekking te kiezen. Hierbij zijn de ondergrond en verblijfsruimte een belangrijke factor. Om uiteindelijk de juiste keuze te maken zullen wij vooraf de mogelijkheden met u bespreken.

Dakdekker Nijmegen

Bitumen
In veel gevallen maken wij gebruik van Bitumen. Bitumen is een natuurlijk product dat zonder tussenkomst van de mens geproduceerd wordt door de natuur. Teer en bitumen vertonen grote overeenkomsten. Zo hebben beide producten de eigenschappen van een vaste stof maar worden bij verhitting een vloeibaar. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de vloeibaarheid. Een geweldige eigenschap van bitumen is dat het geluidsisolerend werkt.

Een nette afwerking
Bij het vervangen of repareren van uw dakbedekking hoort ook een nette afwerking hiervan. Krelo installatiebureau gebruikt hiervoor onder andere een aluminium daktrim of zinken deklijst.

  • Alle platte daken;
  • Dakkapellen;
  • Schuren en garages;
  • Wel of niet beloopbaar;
  • Lichtkoepels of lichtstraten.

Voor elke dakbedekking kunt u bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht van de alternatieven dakbedekking.

dakdekker nijmegen

Kortom, voor een professionele reparatie, vervanging of nieuwe aanleg van uw dakbedekking bent u bij installatiebureau Krelo – dakdekker Nijmegen – aan het juiste adres!

Kernbegrippen: dakleer, zinkwerk, dakgoten, zinken daken, roofdaken. 


Installatiebureau Krelo Arnhem